coaching, workshops og skræddersyede forløb med fokus på stressreduktion og livsglæde

 

Stresscoaching

 

Har du svært ved at sove? Myldrer tankerne rundt i hovedet på dig? Har du svært ved at fokusere på dine arbejdsopgaver? Føler du dig anspændt og bekymret? Så er du måske ramt af stress og har brug for professionel hjælp.

 

Stresscoaching kan hjælpe dig til at få det bedre, så du igen kan gå glad på arbejde og komme glad hjem igen. Hvis du er sygemeldt med stress, kan jeg hjælpe dig med at blive klar til at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen.

 

Et typisk stresscoachingforløb består af 7-10 individuelle samtaler:

 

  • Du får redskaber til at få stressen ud af kroppen
  • Du lærer at identificere, hvad der stresser dig
  • Du lærer, hvordan du kan undgå stress fremover

 

Tag kontakt i dag – jo hurtigere du får hjælp jo bedre:

Ring 61 69 68 65 eller skriv til bi@time2change.dk

 

Er du i tvivl?

Ring eller kom til en afklarende samtale og få indblik i dine muligheder og de værktøjer, du kan anvende til at få det bedre – uanset om du er er stresset eller i fare for at blive det.

 

 

 

Personlig udvikling
via coaching

 

Coaching er en invitation til forandring. Via samtale udforsker vi dine ønsker for fremtiden, og hvordan du bedst opnår det, du gerne vil. Coaching er struktureret samtale med henblik på inspiration, refleksion og læring. Jeg stiller nysgerrige, udforskende og ind i mellem udfordrende spørgsmål, som du inviteres til at reflektere over, og som hjælper dig med at finde dine egne svar.

 

En coaching session kan tage mellem 45 minutter og 1,5 time. Typisk varer den dog 1 time. Mellem sessionerne arbejder du med de opgaver, du har aftalt med din coach. At være i et coaching forløb kan kræve en del arbejde af dig.  Til gengæld vil du opdage, at du besidder ressourcer, du ikke vidste, at du havde. At du har muligheder, du ikke før havde tænkt på. Et coachingforløb vil typisk være på 5-10 sessioner fordelt over 3-6 måneder.

Hvad vil du gerne forandre?

 

En coach har tavshedspligt. Derfor vil alt, der foregår mellem dig og coachen, være fortroligt.

 

 

 

Samtalepartner

 

Nogle gange har man behov for coaching, for at flytte sig, for at finde fokus – andre har man bare brug for én at tale med. Jeg tilbyder samtaler, der ikke nødvendigvis skal føre til noget. Samtaler, der i sig selv kan virke forløsende. At tale med nogen. At kunne vende livets små og store spørgsmål med en, der lytter, er anerkendende og ikke dømmer eller vurderer det, der bliver sagt. Vi er hele tiden så fokuserede på at opnå resultater, at tage beslutninger, at flytte os – mentalt eller fysisk. Men denne jagt på udvikling kan ind i mellem føles udmattende. Jeg tilbyder et frirum, en mulighed for at stå af for en kort stund.

 

Mindre stress og

mere arbejdsglæde

 

Ring helt uforpligtende og

hør om mulighederne:

tlf. 61 69 68 65
E-mail: bi@time2change.dk