coaching, workshops og skræddersyede forløb med fokus på stressreduktion og livsglæde

Referencer, udtalelser og anbefalinger fra glade kunder

"Bi er en professionel og inspirerende coach. Hun er meget nærværende og besidder evnen til at stille udfordrende spørgsmål, som har fået mig til tænke på en helt anden måde. Hun har uden tvivl været med til udvikle min evne til at tænke anderledes og til at se muligheder i stedet for begrænsninger. Jeg kan varmt anbefale Bi som coach."

Camilla H. Nielsen, HR-konsulent

 

"Som ny på arbejdsmarkedet har mit coachingforløb hos Bi været uundværligt. Jeg har opnået en mere struktureret arbejdsgang, og jeg har lært mig selv mange nye metoder og værktøjer til at tackle en travl hverdag, hvor karriere og privatliv skal forenes på bedste vis. Jeg kan bestemt anbefale andre at besøge Bi."

Lea Stentoft, Konsulent

 

"Gennem mine samtaler med Bi har jeg fået ændret adfærd og tanker, der har forstyrret mig og stået i vejen for mig i årevis. Bi har med empati og nysgerrighed fået det, jeg troede skulle være svært, til at føles let og naturligt."

Mads Tuxen, grafisk designer

 

"Bi er en kompetent coach, der med gode og skarpe spørgsmål har hjulpet mig til afklaring og konkret handling i min forandringsproces."

Malene L. Hansen, projektleder

 

"I mit coachingforløb hos Bi har jeg oplevet effektiv coaching og sessionerne har banet vejen for større selvindsigt og positiv forandring. Bi er professionel til fingerspidserne, hun stiller de spørgsmål, der skal til for at skabe klarhed om, hvor jeg vil hen. Hun coacher, så det umulige bliver muligt."

Iben Turi Sjöberg, Principal International Trial Manager

 

"Bi har en god udstråling som coach, dedikeret, nærværende, med en professionel autoritet. Det får klienten til at føle sig tryg."

Almut Kaiser, Chefkonsulent

 

"Bi er dybt professionel og har evnen til at være der, hvor jeg er. Hun har en fantastisk indlevelsesevne og har hjulpet mig til at give mig større indsigt i mig selv."

Niels D. Hansen, Key Account Manager

 

”Inspirerende og lærerigt. Bi har været fantastisk dygtig til at skabe et trygt rum til refleksion og drøftelser af egen praksis og nytilegnet viden. Bi har været virkelig dygtig til at hjælpe os med at holde fokus.”

Marie Poulsen Riis, tale- hørekonsulent PPR Fredericia

 

”Det har været en rigtig god oplevelse – gode refleksioner, gode snakke.”

”Det har været en gave … at vi har været sammen om det i dette lange forløb.”.

”Bi har passet rigtig godt ind i vores gruppe (….) Når man som gruppe ønsker sig at forandre/ændre/specialisere egen praksis er det væsentligt at have en procesleder, der har det store overblik, holder sammen på løse tråde (… ) bringer tingene i spil på det rigtige tidspunkt.”

 Signe Bramsø, tale- hørekonsulent PPR Fredericia

 

”Der har hver gang været en rød tråd med fin opsamling – ud fra behov. En positiv stemning. Der har været stor opmærksomhed og positivitet ud fra de behov gruppen har haft. God veksling mellem teori, praksis, styring.”

Anne Bauning, tale- hørekonsulent PPR Fredericia

 

”Godt forløb hvor vi sammen har udviklet os meget.”

”Bi som procesleder har givet en tryg og udviklende atmosfære. Jeg kan anbefale Bi som procesleder. Hun er engageret, velforberedt og forstår at skabe et rum, hvor man har lyst til at give noget og ro til at dele og udvikle sig.”

 Vibeke Bang, tale- hørekonsulent Fredericia.

 

”Det har været nogle fantastiske dage. Forløbet har været godt for vores faggruppe fagligt og kollegialt/socialt.”

”Hun har været god til at få os til at få overblik i en travl hverdag.”

 Kristina Grove Enevoldsen, Koordinerende tale- hørekonsulent PPR Fredericia

 

 

”Lærerigt. Enormt godt og givtigt. Dejligt med dig som procestovholder.”

”Det er let at blive grebet undervejs og det er let at få kastet mange bolde op i luften. Godt at (Bi) har været der til at hjælpe med at holde fokus” ”(Bi) har givet plads og rum til at vi har kunnet byde ind med tanker og frustrationer undervejs.”

”Kan klart anbefales ☺”

Helle Therkelsen, tale- hørekonsulent PPR Fredericia

 

”Jeg synes det har været en stor fordel at have en processtyrer på projektet, der på kompetent vis har holdt overblikket i forhold til indholdet fra gang til gang.”

 Tale- hørekonsulent, PPR Fredericia

 

”Det har givet øget arbejdsglæde og mere sikkerhed i det faglige og tværfaglige samarbejde”

 Tale- hørekonsulent i PPR Fredericia